Over mij

Mijn naam is Hans Groenink en bied mijn hulp en advies aan als het gaat om jouw interieur. Ik kan bij jou komen behangen, schilderen, kleur en interieuradvies geven. Ik heb sinds 1999 in diverse verf,- en behangspeciaalzaken gewerkt als verkoopadviseur, en daar veel kennis opgedaan in dit vakgebied.

De adviezen die ik in de winkel aan klanten geef, kan ik dus nog beter bij jou thuis geven. Kortom: ik kom naar jou toe, in plaats van dat jij naar een winkel gaat, en daar jouw woonsituatie uitlegt.

Als adviseur onderscheid ik mij graag van anderen door jou zelf keuzes te laten maken. Ik kom niet om jou iets te verkopen wat ik zelf leuk vind, of wat op dit moment toevallig heel erg hip is, maar totaal niet jouw smaak is. Op deze manier kan ik een brede groep mensen bedienen, en dat vindt ik het mooie aan het vak.

Kijk gerust rond op deze site naar wat de mogelijkheden kunnen zijn in jouw specifieke situatie. Ook ben ik altijd benieuwd naar je vragen op woongebied. Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.