Profilo behang hoeklijsten

Wat als je een kamer wilt behangen, maar de uitwendige hoeken zijn niet strak of recht. Behangen met een patroon wordt dan erg lastig. Het resultaat wordt niet mooi, je komt scheef uit op de volgende wand en je patroon loopt niet meer door. Ook bestaat er behang dat te stug is om mooi rondom een uitwendige hoek te plakken. Gevolg: een niet strakke hoek met opbollend behang.

Egaliseren van niveauverschil

Hier is gelukkig een passende oplossing voor. Profilo de behang profiellijst van Arte zijn profielen die je op de uitwendige hoek bevestigd met montagekit. Het niveauverschil tussen profiel en wand wordt geëgaliseerd met vulmiddel. Vervolgens wordt het profiel, indien nodig, geschilderd in de kleur van het te verwerken behang. In onderstaande video zie je hoe het werkt.

Voorbeeld verwerking van Profilo

Hans Interieur & Styling bevestigd deze profielen van Profilo de behang profiellijst van Arte en werkt ze voor jou af. Hieronder enkele foto’s van een woning waar ik recent de profiellijsten heb geplaatst, met een mooi resultaat.

Onbewerkte muur
Situatie voor plaatsing van de Profilo lijst
met Profilo hoeklijst
Profilo hoeklijst geplaatst
Profilo waar behang overheen zit
Resultaat met behang
totaal resultaat
Eindresultaat

Meer informatie over de Profilo profiellijst

[contact-form-7 id=”342″ title=”Contactformulier Profilo”]

6 Reacties on “Profilo behang hoeklijsten

    1. Beste Fleur,

      Hartelijk dank voor je reactie. Helaas komt je bericht nu pas bij mij uit de spam van de website. Iets niet helemaal ok gegaan. Normaal koop je Profilo bij de betere een verf- en behangspeciaalzaak. Nadeel is dan dat het in grootverpakking verkocht wordt. Per 20 stuks van 2,60 mtr. lengte. Mocht je nog verlegen zitten om enkele stuks, die heb ik nog wel liggen. Weet niet waar je vandaan komt, maar dan zou ik het evt. kunnen versturen. Daar komen dan nog verzendkosten bij.

      Excuus voor de superlate reactie!

      Met vriendelijke groet,
      Hans Groenink

      Hans Interieur & Styling, Amersfoort

  1. Hallo, Hans. Hoeveel heb je er nog van liggen? Ik zou 12 meters willen.
    Heb je dat nog liggen? Mvg Peter.

    1. Beste Peter,

      Dank voor je bericht. Ik heb er nog voldoende liggen. Ze gaan per lengte van 2,60 mtr. Wil je er dan 5 hebben? Woon je in de omgeving van Amersfoort, of moeten ze verstuurd worden? Ik kan evt. bezorgen, donderdag of vrijdag.
      Hoor het graag van je!

      Met vriendelijke groet,
      Hans Groenink (Hans Interieur & Styling)

  2. Ik zou er graag 1 bestellen, hoe/waar kan ik dat doen? Ik hoor het graag via email.
    Met vriendelijke groet,
    Mike

  3. Hallo Hans,
    Ik zou er 4 willen bestellen. Zou dat opgestuurd kunnen worden?
    Groet,
    Mandy

Comments are closed.