Profilo

Wat als je een kamer wilt behangen, maar de uitwendige hoeken zijn niet strak of recht. Behangen met een patroon wordt dan erg lastig. Het resultaat wordt niet mooi, je komt scheef uit op de volgende wand en je patroon loopt niet meer door. Ook is sommig behang te stug om mooi om een uitwendige hoek te plakken. Gevolg: een niet strakke hoek met opbollend behang.

Hier is gelukkig een passende oplossing voor. Profilo van Arte zijn profielen die je op de uitwendige hoek bevestigd met montagekit. Het niveauverschil tussen profiel en wand wordt ge√ęgaliseerd met vulmiddel. Vervolgens wordt het profiel, indien nodig, geschilderd in de kleur van het te verwerken behang. In onderstaande video zie je hoe het werkt.

Hans Interieur & Styling bevestigd deze profielen en werkt ze voor jou af. Hieronder enkele foto’s van een woning waar ik recent de profielen heb geplaatst, met een mooi resultaat.

Situatie voor plaatsing Profilo
Profilo geplaatst
Resultaat met behang
Eindresultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *