Ik ga starten!

Het is eindelijk zover. Na 2 jaar voorbereiding ben ik vanaf nu officieel gestart met mijn eigen onderneming: Hans Interieur & Styling. In de afgelopen 2 jaar mocht ik al met veel plezier verschillende opdrachten uitvoeren. Ik vind het leuk om bij mensen thuis behangwerk uit te mogen voeren. Zo mocht ik in de zomer van 2016 starten met een grote opdracht in Amersfoort. Hier was de aanvraag zeer uitgebreid. Compleet met schilderwerk en interieuradvies. Ook het leveren van tapijt en raamdecoratie was bij deze opdracht inbegrepen. Erg leuk en leerzaam om te doen. De wensen van de klant staan hierin bij mij altijd centraal. Foto’s van mijn projecten kan je vinden in mijn portfolio.

Vanaf 1 februari heb ik mijn vaste baan verruild voor mijn eigen onderneming en om dit te vieren, deze speciale Facebookactie!

https://www.facebook.com/HansInterieurStyling/

Kan jij wel wat interieuradvies gebruiken? Like het bericht op Facebook, reageer met een foto van jouw interieur en maak kans op 1 uur gratis advies bij jou thuis (t.w.v. € 75,-) of een jaarabonnement op een woonblad naar keuze!


Voorwaarden:

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je stelt de foto van jouw interieur ter beschikking aan Hans Interieur & Styling.
  • Als je wint wordt er een foto gemaakt van jou en Hans. Door deel te nemen aan deze actie stem je toe dat deze foto gepubliceerd mag worden.
  • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Hans Interieur & Styling te Amersfoort ingeschreven bij de KvK onder nummer 73670049
  • Deze actie is geldig t/m 14 februari 2019
  • Op 14 februari 2019 wordt uit alle inzendingen een winnaar getrokken, en wordt via Facebook bekendgemaakt.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De uitreiking van de prijs vind in overleg met de winnaar plaats.
  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of tegoedbonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *